BOOTCAMP MAGICSEO. 2020, tres claus per al teu projecte online.


 

Expositor: FIRA DE LLEIDA
Tipus: Conferències
Lloc: Saló Veyrat (Pav. 1)

Horari: dijous, 26 de setembre de 2019  10:30 - 14:00  

Workshop: TENDÈNCIES EN MÀRQUETING QUE NECESSITES CONÈIXER AL 2020.

Amb Ricardo Pazos CEO de Walterman, ex Director Nacional d'Estratègia, Màrqueting i Comunicació del Grupo Prisa, i ex Director de consultores.

Descobrirem aquelles tendències que han estat madurant durant els últims anys i que serà en el 2020 quan seran decisives per a tot tipus d'organitzacions, des de PYMES fins a grans empreses.

Intel·ligència artificial, recerca per veu, democratització de la publicitat programàtica o a la microsegmentació vs publicitat massiva seran alguns dels conceptes que veurem en aquesta conferència.

Workshop: ES PORTA BÉ LA TEVA WEB AMB GOOGLE?

Amb Juan Miguel Marquez Sotoca, Partner a Madrid de Magicseo, Marketing Manager de Hostel Complutum, CMO i Founder a OM+SEO.

"Si no ets a internet no existeixes", quantes vegades hauràs escoltat aquesta frase, però és important la teva presència en ella, i sobretot en quines posicions estàs i saber que passa, com interactuen, com et visualitzen.

Que passa en tan sòls 60 segons a demés de contar-nos un cas d'èxit, el de Hostel Complutum.

Workshop: LA TEVA MARCA DIGITAL, DEL CAMP A LA XARXA.

Amb Amor Martos, Partner a Barcelona de Magicseo, Social Linker, Directora d'AMMA-consultoria de social media, Fundadora de Knowmad Attitude.

Què són las xarxes socials? Segur que el teu petit negoci necessita Facebook? I saps que ficar? Sí, però... Coneixes els principals tipus de xarxes socials i de comunicació social? Per què hauries de crear i/o potenciar la teva marca digital? I Què és això del EGOSURFING?

Com construir, desenvolupar la teva marca digital en 8 punts, donant-nos les claus per a que una crisis de reputació que sempre tenim a internet i xarxes socials no acabi en una catàstrofe.

Organitza: Magicseo.

Inscripcions: http://www.magicseo.es/index.php/fira-de-lleida/?lang=es


FIRA DE LLEIDA