Smart Cities a mitjana i petita escala


Expositor: SORIGUÉ
Tipus:
Lloc:

Horari: dimarts, 22 d’octubre de 2019  16:30 - 17:00  

Cristina Garrido és Directora d'Innovació i Desenvolupament Estratègic en Anteverti, una empresa de consultoria experta en Smart Cities i Innovació Urbana. La seva experiència està centrada en mostrar com la innovació pot ser una eina per millorar el desenvolupament sostenible i estratègic de les ciutats i altres ecosistemes. Té més de 15 anys d'experiència treballant amb governs de ciutats i territoris, amb universitats i amb organitzacions internacionals.

A Anteverti, Cristina assessora ciutats i empreses privades de tot el món sobre com utilitzar la innovació en els seus plans estratègics. Dirigeix ??el bloc CitiesToBe.com, i també és Comissària Adjunta dels spin-offs de l'Smart World Expo World Congress, organitzades fins ara a Bogotà, Kyoto, Mont-real, Pobla, Casablanca, Istanbul, Mallorca, Buenos Aires, Curitiba i Jaipur.

Ha escrit per a diverses publicacions i ha estat professora associada a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Cristina és llicenciada en Arts Visuals per la Universitat de Barcelona, ??té Màster en estudis urbans de Goldsmiths, University of London, i recentment ha cursat el programa Ignite de business innovation, a Stanford Graduate School for Business (2017).

 

Ubicació: Pavelló 3, estand 370


SORIGUÉ
Adreça: Alcalde Pujol,4
Localitat: lleida
CP: 25006
Província: lleida
Comunitat autònoma: cataluña
Telèfon: 973706100
Pavelló: P3 / Exterior 2
Estand 370 / E63